top of page

ons. 02. sep.

|

Sunndal Culture & cinema

Simply Figure-ring "Corona Project"

The figure-ring continues/ Simply figure-ring er et sideprosjekt til Vestland Danseteaters debut prosjekt Figure-ring/ New Voices som har premiere på BAAF festivalen i september 2020. I dette prosjektet tar dansekunstner, Simbarashe Fulukia (Simba) til orde. Via en monologbasert, digital forestillin

Registration is Closed
See other events
Simply Figure-ring "Corona Project"
Simply Figure-ring "Corona Project"

Time & Location

02. sep. 2020, 19:00

Sunndal Culture & cinema, Auragata 2, 6600 Sunndalsøra, Norway

About the event

Figure-ring / New Voices er tuftet på den afrikanske livsfilosofien, Ubuntu og er Vestland Danseteaters debut prosjekt på initiativ fra dansekunstner Simbarashe Norman Fulukia (Simba). Et samfunnsprosjekt som leter etter svar rundt egen identitet og hensikt i et nytt hjem, der egenskaper og drømmer er uendret, mens rammene rundt en er endret. Kunstnerisk team og utøvere er bergensbaserte kunstnere med innvandrerbakgrunn, alle med sine unike historier.

“Figure-ing” er å utforske utfordringene rundt integrering, arbeidsledighet, utestengelse og mangel på identitet i et nytt hjem.

“Figure-ring / New voices” er nyfunnet mot, åpenhet, løsninger og veien videre som kunstner og medmenneske. Danseforestillingen feirer kultur og mangfold og skal treffe publikum på tvers av bakgrunn og sosial status.

Share this event

bottom of page