top of page

lør. 29. feb.

|

Bergen Dansesenter- regional center for

Infinite Flow - workshop med Simbarashe Norman Fulukia / Vestland Danseteater

Teknikken Infinite Flow (iFlow) er et bevegelsesspråk bygget på kreativitet, kroppsbevissthet og høy energi-intensitet med solid forankring i den afrikanske filosofien Ubuntu.

Registration is Closed
See other events
 Infinite Flow - workshop med Simbarashe Norman Fulukia / Vestland Danseteater
 Infinite Flow - workshop med Simbarashe Norman Fulukia / Vestland Danseteater

Time & Location

29. feb. 2020, 11:00

Bergen Dansesenter- regional center for , Georgernes Verft 12, 5011 Bergen, Norway

About the event

Teknikken Infinite Flow (iFlow) er et bevegelsesspråk bygget på kreativitet, kroppsbevissthet og høy energi-intensitet med solid forankring i den afrikanske filosofien Ubuntu. Den norgesbaserte koreografen Simbarashe Norman Fulukia (Simba) vil i denne workshopen gå dypere inn på Ubuntus fellesskapsideal formidlet gjennom samtidsdans, kunst og afro-kultur.

Infinite Flow-teknikk fokuserer hovedsakelig på å gjenoppdage sin flyt som danser og menneske gjennom å skape ubegrensede bevegelser og kroppsrytmer som er overskridende, helende og meditative, akkompagnert av Mbira-musikk. Tradisjonelt har Mbira blitt brukt i forbindelse med Shona-folkets nattlige Bira-ritualer, og kan beskrives som både transcendent og beroligende. Infinite Flow-teknikken regnes som Vestland Danseteaters kunstneriske signatur.

Workshopen er gratis og åpen for danse- og scenekunstnere, og andre kunstnere med interesse for bevegelsesarbeid. Studenter innenfor dans/teater/performance kan også melde seg på - påmelding via TicketCo.

Arrangeres i samarbeid PRODA Vestland og Bergen Dansesenter - regionalt kompetansesenter for dans. Workshopen er en del av arrangementsrekken Rein Bonus og er støttet av Fritt Ord.

Share this event

bottom of page